Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε πρόβλημα μαλλιών;
Στο PAP Center έχουμε τη λύση!

Στη συγκεκριμένη ενότητα θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταμόσχευση και την προσθετική μαλλιών καθώς και σε οτιδήποτε αφορά την μετεπεμβατική φάση ανάρρωσης.

Δεν πονάει καθόλου επειδή γίνεται με τοπική αναισθησία.

Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν την επόμενη μέρα, αφού φυσικά καλύψουν με ένα καπέλο το ερεθισμένο τμήμα του κεφαλιού. Αυτός ο ερεθισμός διαρκεί λίγες ημέρες και κατόπιν το δέρμα γίνεται όπως πρώτα. Άλλοι άνθρωποι συνδυάζουν μια διήμερη άδεια από την δουλειά τους για να κάνουν την επέμβαση.

Επειδή η μεταμόσχευση είναι μια πολύ επιφανειακή επέμβαση, ελάχιστοι άνθρωποι χρειάστηκε να πάρουν κάποιο παυσίπονο για το πρώτο βράδυ.

Όχι, επειδή έχουμε να κάνουμε με δικά μας κύτταρα. Ο οργανισμός απορρίπτει ξένα σώματα, π.χ. συνθετικές τρίχες.

Πάρα πολλά. Οι ρίζες από την «δότρια» περιοχή προορίζονται από την φύση να αντέξουν στο χρόνο. Αν λοιπόν τις αλλάξουμε θέση αλλά μόνο στο δικό μας κεφάλι, θα ζήσουν όσο αν τις αφήναμε πίσω.

Δεν φταίει η περιοχή αλλά ο προγραμματισμός του DNA των τριχοθυλακίων.

Όχι. Η φύση είναι μοναδική. Με την μεταμόσχευση θα ενισχύσουμε την αραιή περιοχή με αρκετές χιλιάδες τρίχες, αλλά το ανθρώπινο χέρι του γιατρού δεν θα κατορθώσει ποτέ να πετύχει την αρχική πυκνότητα.

Δυστυχώς πριν από μερικά χρόνια η μέθοδος γινόταν με αυτόν τον τρόπο. Τώρα κανείς δεν θα σας ξεχωρίζει επειδή η μέθοδος γίνεται τρίχα - τρίχα. Αυτοί που ξεχωρίζετε έκαναν πριν από χρόνια ή πρόσφατα αλλά σε όχι σύγχρονα κέντρα.

Μην ανησυχείτε καθόλου. Η μέθοδος είναι πολύ απλή και επιφανειακή.

Η εταιρία μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα μαλλιά. Η εμπειρία μας είναι τεράστια. Τα αποτελέσματα που δημιουργήσαμε είναι η καλύτερη διαφήμιση. Και αυτό είναι βασικό. Όπως βασικό είναι και οι πολύ λογικές τιμές.

Το κόστος εξαρτάται από την επιφάνεια που θα πρέπει να πυκνώσουμε. Εάν θα μας επισκεφθείτε θα πάρετε πλήρη ενημέρωση για το τι θα σας στοιχίσει. Άλλος τρόπος είναι να μας στείλετε μέσω e-mail την φωτογραφία σας και θα σας απαντήσουμε αμέσως. Τέλος, μπορείτε και τηλεφωνικά να μας περιγράψετε την κατάσταση σας για να σας πούμε περίπου πόσο θα είναι το τελικό κοστολόγιο.

Έχετε επιπλέον απορίες;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να δώσουμε άμεσες απαντήσεις στα ζητήματα που σας προβληματίζουν!