Προσθετική Μαλλιών σε Άνδρες

Με τον όρο αυτό εννοούμε να πυκνώσουμε το αραιό ή άδειο τμήμα του κεφαλιού με τρίχες φυσικές ή τεχνητές οι οποίες τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε δεν φαίνεται καμιά διαφορά με τις υπόλοιπες. Λούζονται και χτενίζονται κανονικά και η σύνδεσή τους με τα υπόλοιπα μαλλιά είναι τέτοια που να μας επιτρέπει να κολυμπάμε και να κάνουμε σπορ χωρίς τον φόβο «ατυχήματος».

Η μέθοδος ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και βέβαια υπήρχαν ορισμένα μειονεκτήματα. Τον τελευταίο καιρό βελτιώθηκαν σημαντικά τα υλικά αλλά και οι τρόποι σύνδεσης των νέων μαλλιών με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Με την προσθετική αυτή μπορούμε να πυκνώσουμε σταδιακά ένα κεφάλι, είτε αρχής εξ’ αρχής, είτε σταδιακά για αυτούς που δεν θέλουν να φανεί το αποτέλεσμα απότομα.

Η προσθετική μαλλιών σε άνδρες είναι μια απλή και καθόλου χρονοβόρα διαδικασία!

Στην πρώτη επίσκεψη παίρνουμε ένα μικρό δείγμα από τα μαλλιά του «πάσχοντος» για να επιλεγούν ίδιες τρίχες με τις δικές του.

Στο επόμενο ραντεβού που είναι και το τελικό, γίνεται η ένωση των καινούριων μαλλιών μέσα σε 2 περίπου ώρες. Δεν υπάρχει ίχνος πόνου επειδή η σύνδεση γίνεται μόνο στα κανονικά μαλλιά.

Το μήκος και το στυλ των μαλλιών είναι αντίστοιχο με τα υπόλοιπα ώστε να υπάρξει γρήγορη προσαρμογή κυρίως ψυχολογική. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να λουστεί όποτε και όσες φορές θέλει.

Η προσθετική μαλλιών σε άνδρες είναι η μόνη μέθοδος που μπορούμε, όσον αφορά το θέμα πυκνότητας, να κάνουμε τα μαλλιά όσο πυκνά ήταν προηγουμένως.

προσθετική μαλλιών σε άνδρες

Σαν βάση τα νέα μαλλιά έχουν πολύ λεπτές μεμβράνες οι οποίες αντικαθιστούν την αραιή ή άδεια περιοχή χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα στο δέρμα.

Το ΠΑΠ CENTER εφαρμόζει τα κορυφαία ποιοτικώς υλικά τα οποία είναι δύσκολο να εντοπιστούν ακόμη και με την αφή. 

Η εταιρία μας εφαρμόζει όλους τους τρόπους για την προσθετική μαλλιών σε άνδρες, δηλαδή, Fusion, Clips, Tapes, καθώς και το ειδικό Gel. Όλα μας δίνουν εξαιρετική εφαρμογή. 

Επίσης σε εμάς θα βρείτε οποιοδήποτε υλικό που έχει σχέση με την κάθε μέθοδο.

Αποτελέσματα Προσθετικής Μαλλιών

Στο PAP Center έχουμε τη λύση!

Αντιμετωπίστε άμεσα την αραίωση του τριχωτού της κεφαλής με την τεχνική της προσθετικής μαλλιών!