Περούκες Παθήσεων

Φυσικές Περούκες

Περούκες φυσικής τρίχας κατασκευασμένες από ανθρώπινα μαλλιά.

Συνθετικές Περούκες

Περούκες από συνθετική τρίχα τελευταίας τεχνολογίας από λεπτές ακριλικές ίνες.

Ανδρικές Περούκες

Συνθετικές και φυσικές περούκες παθήσεων που απευθύνονται σε άνδρες κάθε ηλικίας.

Η περούκα μπορεί να δώσει μια εύκολη, γρήγορη και απόλυτα ικανοποιητική λύση σε προβλήματα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής που προέρχονται από:

  • Αλωπεκία
  • Χημειοθεραπεία
  • Περιπτώσεις εγκαυμάτων
  • Εμμηνόπαυση – Ορμονική διαταραχή
  • Κληρονομική αραίωση/τριχόπτωση
  • Αλλαγή στυλ

Η επιλογή της κατάλληλης περούκας φαίνεται να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, έχοντας να διαλέξει κάποιος ανάμεσα σε φυσική ή συνθετική τρίχα, σε μακρύ ή κοντό κούρεμα και στην κατάλληλη απόχρωση. Το ιδανικότερο είναι να γίνει δοκιμή της περούκας και έτσι θα φανεί ξεκάθαρα το τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο τόσο σε μάκρος όσο σε κούρεμα και σε χρώμα.

Το πιο σημαντικό στην επιλογή της περούκας, ανεξάρτητα από το λόγο χρήσης της, είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα και τη μικρότερη δυνατή αλλαγή από την εικόνα που έχετε μέχρι τώρα. Και σκοπός μας είναι να πάμε όσο γίνεται πιο κοντά στη φυσική σας εικόνα.

Με 41 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μαλλιών σας εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε άμεσα αυτό το αποτέλεσμα.

Έχετε πρόβλημα μαλλιών;
Στο PAP Center έχουμε τη λύση!

Είτε είστε γυναίκα, είτε άνδρας έχουμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ζήτημα ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας και να επαναφέρουμε την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Φυσικές Περούκες Παθήσεων

Οι περούκες από φυσική τρίχα κατασκευάζονται από ανθρώπινα μαλλιά, στις οποίες μπορούν να γίνουν οι ίδιες επεξεργασίες που θα κάναμε και στα δικά μας μαλλιά. Μπορούμε να αλλάξουμε τη φόρμα με πιστολάκι ή μασιά, να αλλάξουμε το χρώμα με βαφή και να κάνουμε όποιο χτένισμα επιθυμούμε.

Χάρη στην ειδική μεταξωτή μεμβράνη που διαθέτουν, προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή και αντοχή μακράς διάρκειας, ενώ ταυτόχρονα συντελούν σε ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Οι φυσικές περούκες είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή και αρκετά ελαφριές χαρίζοντας ελευθερία κίνησης, όπως τα δικά σας φυσικά μαλλιά.

Συνθετικές Περούκες Παθήσεων

Η συνθετική τρίχα αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας πολύ λεπτές ακριλικές ίνες. Η ειδική κατασκευή της συνθετικής τρίχας της δίνει τη δυνατότητα να διατηρεί τη φόρμα της ακόμα και μετά το λούσιμο. Αυτό είναι και το βασικό προτέρημα στις συνθετικές περούκες, δηλαδή να μπορούν να χτενιστούν ευκολότερα και να χρειάζονται λιγότερη φροντίδα από τις φυσικές περούκες.

Η διάρκεια ζωής μιας καλής συνθετικής περούκας είναι περίπου 1 έτος αλλά μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα.

Σε σύγκριση με τις περούκες από φυσική τρίχα, οι συνθετικές περούκες είναι πιο οικονομικές.

Ανδρικές Περούκες Παθήσεων

Περούκες κορυφαίας ποιότητας σε μοντέρνα κουρέματα. Η χειροποίητη κατασκευή σας χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Κατασκευασμένες από φυσική ή συνθετική τρίχα. Τοποθετούνται και με clips, κόλλα ή ταινίες για μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.