ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών
Extension μαλλιών
Περούκες - Ποστις
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών

Αιτίες Τριχόπτωσης

  Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν στη χτένα τους ή στη μπανιέρα μερικές τρίχες, πανικοβάλλονται. Αυτό είναι λάθος, επειδή ένα φυσιολογικό κεφάλι το οποίο περιέχει περίπου 100.000 τρίχες (Hair follicles) αν χάνει 40 - 100 τρίχες την ημέρα θεωρείται φυσιολογικό επειδή κάθε τρίχα έχει τον κύκλο της που ξεκινά με την...
συνέχεια >>>
Θεραπεία γυναικείας τριχόπτωσης
  Αν το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ προτείνει ως την καλύτερη λύση την θεραπευτική αγωγή, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα θεραπείας με 2 τρόπους.

  Ο πιο απλός είναι, αφού σας δοθούν λοσιόν, σαμπουάν και βιταμίνες ανάλογα με τον τύπο τρίχας - δέρματός σας, να κάνετε την θεραπεία μόνοι σας στο σπίτι, αφού βέβαια σας δοθούν λεπτομερείς οδηγίες.
  Ο δεύτερος τρόπος θεωρείται και ο πιο δραστικός και γίνεται στο ΠΑΠ CENTER.

Έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνολογία ώστε ρίζες που δεν «κουβαλούν» το γονίδιο της κληρονομικότητας, να βοηθηθούν σε μεγάλο βαθμό ώστε να συνεχίζουν την φυσιολογική τους ανάπτυξη.
  Στόχος της θεραπευτικής αγωγής είναι να γίνει σωστή αιμάτωση στις αδύνατες ρίζες, να οξυγονωθούν και να καθαριστούν αρκετά από τις λιπαρές ουσίες. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να αναστείλουμε ή να περιορίσουμε την τριχόπτωση σε πολλά άτομα, κυρίως στα πρώτα στάδια και σε εκείνους που έχουν κληρονομικότητα να καθυστερήσουμε αρκετά την εμφάνιση της φαλάκρας.
Η καλύτερη θεραπεία
κατά της τριχώπτωσης είναι η πρόληψη.