ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών
Extension μαλλιών
Περούκες - Ποστις
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών

Αιτίες Τριχόπτωσης

  Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν στη χτένα τους ή στη μπανιέρα μερικές τρίχες, πανικοβάλλονται. Αυτό είναι λάθος, επειδή ένα φυσιολογικό κεφάλι το οποίο περιέχει περίπου 100.000 τρίχες (Hair follicles) αν χάνει 40 - 100 τρίχες την ημέρα θεωρείται φυσιολογικό επειδή κάθε τρίχα έχει τον κύκλο της που ξεκινά με την...
συνέχεια >>>
Extension μαλλιών για γυναίκες
  Το ΠΑΠ CENTER εφαρμόζει το Hair Extension εδώ και πολλά χρόνια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά λόγω της εμπειρίας του τεχνικού τμήματος αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Με αυτήν την τεχνολογία μπορούμε να μακρύνουμε τα μαλλιά σας μέχρι 60cm.

  Οι τρίχες που χρησιμοποιούνται είναι φυσικές αρίστης ποιότητας και ο τρόπος σύνδεσης με τα υπόλοιπα γίνεται είτε με τρέσσες ή με τούφες με σιλικόνη χωρίς να βλαφτούν τα κανονικά μαλλιά.
  Η διαδικασία ανάλογα με την ποσότητα μαλλιών που απαιτούνται διαρκεί από 2-6 ώρες. Με τα νέα μαλλιά μπορείτε να λούζεστε και να χτενίζεστε (με κάποια προσοχή βέβαια), και ανάλογα με την ποιότητα δέρματος ή τρίχας που έχετε δηλ. λιπαρά ή ξηρά μαλλιά περίπου κάθε 2-3 μήνες θα πρέπει να κάνετε σέρβις επανασυγκόλλησης.
Η καλύτερη θεραπεία
κατά της τριχώπτωσης είναι η πρόληψη.