ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών
Extension μαλλιών
Περούκες - Ποστις
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών

Αιτίες Τριχόπτωσης

  Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν στη χτένα τους ή στη μπανιέρα μερικές τρίχες, πανικοβάλλονται. Αυτό είναι λάθος, επειδή ένα φυσιολογικό κεφάλι το οποίο περιέχει περίπου 100.000 τρίχες (Hair follicles) αν χάνει 40 - 100 τρίχες την ημέρα θεωρείται φυσιολογικό επειδή κάθε τρίχα έχει τον κύκλο της που ξεκινά με την...
συνέχεια >>>
Προσθετική μαλλιών σε άνδρες
  Με τον όρο αυτό εννοούμε να πυκνώσουμε το αραιό ή άδειο τμήμα του κεφαλιού με τρίχες φυσικές ή τεχνητές οι οποίες τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε δεν φαίνεται καμιά διαφορά με τις υπόλοιπες, λούζονται και χτενίζονται κανονικά και η σύνδεσή του με τα υπόλοιπα μαλλιά είναι τέτοια που να μας επιτρέπει να κολυμπάμε και να κάνουμε σπορ χωρίς τον φόβο «ατυχήματος»

  Η μέθοδος ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και βέβαια υπήρχαν ορισμένα μειονεκτήματα. Τον τελευταίο καιρό βελτιώθηκαν σημαντικά τα υλικά αλλά και οι τρόποι σύνδεσης των νέων μαλλιών με εκπληκτικά αποτελέσματα.
  Με την προσθετική αυτή μπορούμε να πυκνώσουμε σταδιακά ένα κεφάλι, είτε αρχής εξ’αρχής, είτε σταδιακά γι αυτούς που δεν θέλουν να φανεί το αποτέλεσμα απότομα.
  Η διαδικασία είναι απλή και καθόλου χρονοβόρα. Στην πρώτη επίσκεψη παίρνουμε ένα μικρό δείγμα από τα μαλλιά του «πάσχοντος» για να επιλεγούν ίδιες τρίχες με τις δικές του. Στο επόμενο ραντεβού που είναι και το τελικό, γίνεται η ένωση των καινούριων μαλλιών μέσα σε 2 περίπου ώρες. Δεν υπάρχει ίχνος πόνου επειδή η σύνδεση γίνεται μόνο στα κανονικά μαλλιά.
  Το μήκος και το στυλ των μαλλιών είναι αντίστοιχο με τα υπόλοιπα ώστε να υπάρξει γρήγορη προσαρμογή κυρίως ψυχολογική. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να λουστεί όποτε και όσες φορές θέλει.

  Είναι η μόνη μέθοδος που μπορούμε, όσον αφορά το θέμα πυκνότητας, να κάνουμε τα μαλλιά όσο πυκνά ήταν προηγουμένως. Γι’αυτό πολλοί φέρνουν μαζί τους μια φωτογραφία τους και τους κάνουμε ακριβώς έτσι.
  Σαν βάση τα νέα μαλλιά έχουν πολύ λεπτές μεμβράνες οι οποίες αντικαθιστούν την αραιή ή άδεια περιοχή χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα στο δέρμα. Το ΠΑΠ CENTER εφαρμόζει τα πιο τέλεια υλικά τα οποία είναι δύσκολο να εντοπιστούν ακόμη και με την αφή.
  Η εταιρία μας εφαρμόζει όλους τους τρόπους σύνδεσης της μεθόδου με τα υπόλοιπα μαλλιά. Δηλ. fusion, Velcron, Clips, Tapes καθώς και το ειδικό ζελέ που η εφαρμογή γίνεται απόλυτα.

  Επίσης σ’εμάς θα βρείτε οποιοδήποτε υλικό που έχει σχέση με αυτήν την μέθοδο δηλ. clips, tapes, σαμπουάν κλπ.
Η καλύτερη θεραπεία
κατά της τριχώπτωσης είναι η πρόληψη.