ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών
Extension μαλλιών
Περούκες - Ποστις
Αιτίες Τριχόπτωσης
Διάγνωση Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Μεταμόσχευση μαλλιών
Προσθετική μαλλιών

Αιτίες Τριχόπτωσης

  Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν στη χτένα τους ή στη μπανιέρα μερικές τρίχες, πανικοβάλλονται. Αυτό είναι λάθος, επειδή ένα φυσιολογικό κεφάλι το οποίο περιέχει περίπου 100.000 τρίχες (Hair follicles) αν χάνει 40 - 100 τρίχες την ημέρα θεωρείται φυσιολογικό επειδή κάθε τρίχα έχει τον κύκλο της που ξεκινά με την...
συνέχεια >>>
Διάγνωση τριχόπτωσης στους άνδρες
  Οι γιατροί λένε πως Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ. Αν είστε στα πρώτα στάδια της τριχόπτωσης δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε το χρόνο να περνάει. Αυτό τελικά θα είναι εις βάρος σας.

  Το ΠΑΠ CENTER είναι ένα πλήρες ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Αφού κλείσετε ραντεβού, θα σας γίνει μια ειδική εξέταση που λέγεται ΤΡΙΧΟΓΡΑΜΜΑ.
Με αυτή την εξέταση αφού πάρουμε λίγες τρίχες από διάφορες περιοχές του κεφαλιού σας, με κατάλληλα μικροσκόπια θα προσδιοριστούν οι τιμές των φάσεων των ριζών σας (ΑΝΑΒΟΛΙΚΗ – ΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ – ΤΕΛΟΓΕΝΗΣ) σε σχέση με τις αντίστοιχες φυσιολογικές. Θα εντοπιστούν πιθανώς οργανικές ανωμαλίες π.χ.
  • κακή διατροφή
  • έλειψη βιταμινών
  • λιπαρότητα
  • ξηροδερμία
και αφού γίνει διάγνωση για την μορφή αλωπεκείας και την πιθανότερη εξέλιξή της, θα σας προτείνουμε τις καταλληλότερες για την δική σας περίπτωση λύσεις.
Η καλύτερη θεραπεία
κατά της τριχώπτωσης είναι η πρόληψη.